Monge All breeds Adult Hypoallergenic Riba 2,5 kg

18,00 

Superpremium specijalna linija hypoallergenic s lososom i tunom kompletna je i uravnotežena hrana za sve pasmine odraslih pasa kojima je potrebna visoko probavljiva hrana.

Oznaka VAS586198560 Kategorije , ,
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Povrat novaca

Sigurna kupnja

Zadovoljni kupci

Online podrška

Opis

OPIS:  Superpremium specijalna linija hypoallergenic s lososom i tunom kompletna je i uravnotežena hrana za sve pasmine odraslih pasa kojima je potrebna visoko probavljiva hrana. Garantira dobrobit vašeg psa zahvaljujući vrlo kvalitetnim hranjivim tvarima. Glavni sastojak su losos i tuna, a obogaćena je XOS-om (ksilo-oligosaharidi), posljednjom generacijom prebiotika, koji održavaju crijevnu dobrobit. Bogata je omega-3 i omega-6 masnim kiselinama za zdravu kožu i krzno te pomaže u sprečavanju intolerancije na hranu.

SASTAV: riža (58%), losos (svježi 8%, dehidrirani 10%), tuna (dehidrirana 10%), pivski kvasac (izvor MOS-a i vitamina B12), biljno ulje (konzervirano s prirodnim antioksidansima), riblje ulje (ulje lososa sačuvano s prirodnim antioksidansima), repina pulpa, Yucca schidigera, XOS (ksilo-oligosaharidi 3 g/kg), hidrolizirani kvasac (MOS), hidrolizirana hrskavica (izvor hondroitin sulfata), hidrolizirani rakovi (izvor glukozamina), metilsulfonilmetan.

Dodatne informacije

Težina 2,5 kg
Vrsta

Psi

Suha hrana

Monge

Medicinska hrana

Monge

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.